Henkilökunta

Nallikat

RIITTA: PÄIVÄKODIN JOHTAJA, VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA, YRITTÄJÄ

Olen valmistunut sosiaalikasvattajaksi vuonna 1988. Olen suorittanut Sibelius-Akatemiassa taidekasvatuksen erikoistumisopinnot (20ov.) ja Helsingin yliopistossa esi- ja alkuopetuksen 15 ov. opintokokonaisuuden. Olen myös valtiotieteiden yo: pääaineena sosiaalipsykologia ja sivuaineina kasvatustiede, erityispedagogiikka ja sosiaalipolitiikka.

JINDRA:  VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA, PÄIVÄKODIN VARAJOHTAJA, YRITTÄJÄ

Olen valmistunut kasvatustieteen maisteriksi (varhaiskasvatus) Jyväskylän yliopistosta tammikuussa 2006. Kasvatustieteen kandidaatiksi olen valmistunut vuonna 1999 Helsingin yliopistosta. Sitä ennen olen valmistunut näyttelijäksi Prahan Konservatoriosta (1978-1983). Lisäksi olen opiskellut laulua, kitaransoittoa, musiikkiteoriaa ja olen suorittanut nukketeatterikurssin. Vuonna 2010-2011 olen suorittanut Sibelius-Akatemiassa opintojakson “Varhaisiän musiikkikasvatus” (10 ov), vastuuopettajana lehtori Soili Perkiö.

KAISA: VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJA

Olen valmistunut lastenohjaajaksi v. 2006. Sitä lähtien olen toiminut varhaiskasvatuksessa lastenhoitajana ja tehnyt myös varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuutta. Lasten liikunta ja kuvataide on lähellä sydäntäni.

Nassikat

JOHANNA: VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA

Olen koulutukseltani sosiaalikasvattaja (esi- ja alkuopetuspätevyydellä ) ja jatkanut opintojani ammattikorkeakoulussa ja HKI:n yliopistossa. Varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa olen työskennellyt erilaisissa työtehtävissä yli 20vuotta ja sitä ennen olin lastensuojelupuolella töissä. Luontokasvatus, luovatoiminta ja liikunta ovat lähellä sydäntäni. Ajatuksella, positiivisesti yhdessä tehden.

MINNA: VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJA

Olen valmistunut kehitysvammaistenhoitajaksi vuonna 1993. Olen aloittanut päiväkoti Venlantuvassa vuonna 2000. Harrastan kuvataiteita, olen kuvittanut lastenkirjoja, olen suorittanut savityö- ja posliinimaalauskursseja.

IDA: VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJA

Graafiselta alalata lähdin tekemään lastenhoitajan sijaisuuksia eri päiväkoteihin ja sitä kautta löysin unelma-ammattini. Vuonna 2020 valmistuin lastenohjaajaksi. Lasten kanssa tykkään liikkua ja toimia luonnossa.

Ruoka- ja siivoushuolto

IDA: PÄIVÄKOTIAPULAINEN

Olen aloittanut päiväkoti Venlantuvassa 2.1.2017 ja vastaan päiväkodin ruokahuollosta ja siisteydestä. Olen valmistunut merkonomiksi 2010 ja tehnyt paljon töitä eri aloilla. Vapaa-ajalla tykkään käydä joogassa ja viettää aikaa tyttäreni kanssa. Olen myös käynyt positiivisen kasvatuksen kurssin.