Päiväkoti venlantupa

Päiväkoti Venlantupa sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Tuusulanjärven välittömässä läheisyydessä Paijalassa.
Päiväkoti on aloittanut toimintansa helmikuussa 1999.

Päiväkoti Venlantupa on yksityinen ja päiväkodissa toimii kaksi lapsiryhmää: Nassikat ja Nallikat. Venlantupa tarjoaa osa- ja kokopäivähoitoa. Esikoululaisille annamme esiopetusta. Aukioloaoika on 7.00 – 17.00. Katso tästä päiväkodin päiväohjelma >

Päiväkoti Venlantuvan toiminta rakentuu ilmaisutaitoon ja taidekasvatukseen. Toiminnassa tähtäämme lapsen kokonaispersoonallisuuden kehityksen turvaamiseen ja edistämiseen.

Lapsille tarjoamme mahdollisuuden omaksua tietoja, taitoja ja valmiuksia taidekasvatuksen ja esiopetuksen eri alueilta ikänsä ja edellytystensä mukaisesti. Päiväkodin toiminta on kokonaisvaltaista: se on elämyksiin, tunteisiin, toimintaan, kokemuksiin ja tekemiseen perustuvaa kasvatusta.

Päiväkoti Venlantuvan henkilökunta koostuu alan koulutuksen omaavista ammattilaisista, joilla on lisäksi koulutusta ja kokemusta lasten ja nuorten ilmaisu- ja taidekasvatuksesta.

Päiväkoti Venlantuvassa yrittäjinä toimivat Riitta Mäkilä ja Jindra Sandmark, jotka ovat työskennelleet päiväkoti Venlantuvassa vuodesta 1999 lähtien.

HAE

MUKAAN

ILOISEEN

JOUKKOOMME !

Päiväkotiimme voit hakea täyttämällä päivähoitohakemuksen tai soittamalla päiväkodin johtajalle Riitta Mäkilälle puh. 040 734 8185.

HAE!