PÄIVÄKOTI VENLANTUPA
Anttilantie 20
04300 Tuusula
paivakoti(a)venlantupa.fi

Päiväkodin johtaja:
Riitta Mäkilä
puh: 040-734 81 85

NALLIKAT
puh: 050-381 21 60
NASSIKAT
puh: 050-381 21 61

---------------

LATAA PÄIVÄHOITOHAKEMUSPäiväkoti Venlantupa sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Tuusulanjärven välittömässä läheisyydessä Paijalassa. Päiväkoti on aloittanut toimintansa helmikuussa 1999.

Päiväkoti Venlantupa on yksityinen ja päiväkodissa toimii kaksi lapsiryhmää: Nassikat ja Nallikat. Venlantupa tarjoaa osa- ja kokopäivähoitoa. Esikoululaisille annetaan esiopetusta. Aukioloaoika on 7.00 – 17.00.

Päiväkoti Venlantuvan toiminta rakentuu ilmaisutaitoon ja taidekasvatukseen. Toiminnassa tähdätään lapsen kokonaispersoonallisuuden kehityksen turvaamiseen ja edistämiseen. Lapsille tarjotaan mahdollisuuden omaksua tietoja, taitoja ja valmiuksia taidekasvatuksen ja esiopetuksen eri alueilta ikänsä ja edellytystensä mukaisesti. Päiväkodin toiminta on kokonaisvaltaista: se on elämyksiin, tunteisiin, toimintaan, kokemuksiin ja tekemiseen perustuvaa kasvatusta.

Päiväkoti Venlantuvan henkilökunta koostuu alan koulutuksen omaavista ammattilaisista, joilla on lisäksi koulutusta ja kokemusta lasten ja nuorten ilmaisu- ja taidekasvatuksesta.

Päiväkotiimme voit hakea tulostamalla ja täyttämällä vieressä olevasta linkistä hakemuslomakkeen
ja postittamalla sen päiväkodin osoitteeseen TAI soittamalla päiväkodin johtajalle
Riitta Mäkilälle, 040-734 81 85